De veritat?

Quim_

Recordo com si fos ara el que vaig pensar quan en Marc em va comentar que volia que participés en aquest documental: ”I jo que hi faré aquí?”

Bé, seria molt llarg explicar tot el que he sentit en totes les tasques que he anat fent dins el projecte i parlar de la gent que he conegut, gent de l’equip, músics, organitzadors de projeccions, infinitat de gent però amb molta estima parlaria dels 8 avis, me’ls sento en part com els meus avis.

Us parlaré de l’experiència que estic vivint amb més hores de feina però no més importants que la resta, “Les xarxes Socials”, avui dia en ple segle XXI la gent quasi no sap viure sense estar connectada cibersocialment. Dels llocs que estem presents a la xarxa, Web (bloc), Instagram, Facebook i Twitter jo “escric” a les dues últimes, les dues son molt diferents. Per una difusió molt ràpida podria dir que es millor el Twitter, però ràpid no vol dir ser eficaç… m’ha permès llegir agraïments i paraules de felicitació per el projecte que hem fet una bona colla de gent. Facebook és una xarxa de continguts més amplis (Twitter només permet 140 caràcters per publicació), et permet una pausa molt més amplia i necessites un “feedback” per tal de veure que publica la gent, podria dir que és més intima, més “amiga”.

Una experiència que recomano, veure comparticions i “m’agrada” al Facebook és molt gratificant, veure retuits al Twitter Molsa! (l’autocorrector va canviar un dia mola per molsa…), però “De veritat?” si fer un favorit al Twitter és com quan et fa mal el cap i et grates els …, peus, volia dir peus.

Becari professional

@oassisfriend

Leave a comment

Your email address will not be published.

*