El 9N i el documental Història d’un futur

Mica en mica el temps ha anat passant i el 9N el tenim a la volta de la cantonada. Els polítics segueixen amb les seves coses i la ciutadania anem marcant l’agenda. El documental també va fent passos petits però decidits, i poc a poc van sorgint projeccions aquí i allà.

Una vegada sobrepassem el 9 de novembre, aquest documental haurà perdut interès? No!
Història d’un futur conté argumentari on es parla explícitament sobre el 9N i ho fa en clau democràtica, de participació ciutadana i de drets i deures. En cap cas en parla de manera caduca, no és un documental publicitari del 9N!
L’opinió d’aquestes vuit persones seguirà en vigència mentre totes aquelles reclamacions que hi surten no s’hagin aconseguit. Fins hi tot una vegada arreglats tots els greuges, superats els períodes pseudodemocràtics i aconseguits els objectius de llibertat, podrem continuar veient-lo perquè reflecteix un pensament d’una gent que van viure un temps molt dur i repressiu i això ha de servir per guiar-nos cap al futur i no tornar a caure en els mateixos paranys.

L’equip d’Història d’un futur seguirà intentant difondre el missatge positiu, de llibertat, compromís i lluita que ens han transmès. Ens ajudeu?

Vídeos a Youtube

Leave a comment

Your email address will not be published.

*