El Berros de la Cort

BSO hdfutur

Era setembre i feia calor. La mainada volia pujar al poni per fer una passejada i els pares ja estàvem cansats de donar vols per Castelló d’Empúries, un poble molt bonic i molt especial quan el setembre es converteix en una vila medieval.

Dberros-de-la-cort-05e sobte a la llunyania escoltem timbals, gralles i tarotes i el murmureig de la gent que anava en augment i apareixen en una baixada un grup de músics vestits amb un estil molt peculiar i, com si fóssim les ratetes del conte d’El flautista d’Hamelin, un nombrós grup de gent els vàrem començar a seguir i han passat els anys i encara m’emociona poder-los trobar i deixar-me seduir per la seva intensitat sonora.

Berros-de-la-Cort_flauta-02Si haig de qualificar d’alguna manera la seva música, diria que és medieval, tradicional, punk, clàssica, seriosa però també irreverent, de festa desenfrenada i d’una sonoritat i qualitat gairebé perfecte.

Els dia que els vaig proposar de fer-nos la música per aquest projecte documental no s’ho van pensar dues vegades. Tot i estar embolicats amb feines, “bolus” i anar escanyats de temps, ens han fet aquesta meravellós sound track del projecte i us prometo sorpreses musicals dins del documental… i fora d’ell! Però shh shh això encara és un secret!

www.elsberrosdelacort.cat

Leave a comment

Your email address will not be published.

*