El futur a les nostres mans, el documental en xarxa

Història d'un futur. Protagonistes.

Vist el panorama polític en el qual vivim immersos des de fa mesos i el clima enrarit que sembla que ens vulguin traslladar a la població, ens ha semblat adient fer una nova entrada a la nostra web.

Mesos enrere vàrem posar a disposició del públic en general el documental Història d’un futur, els vídeos promocionals i la seva banda sonora. Qualsevol persona pot descarregar el documental en HD gratuïtament des dels següents enllaços:

 

Documental sense subtítols

Documental amb subtítols castellà

Documental amb subtítols anglès

 

Com molts sabreu, darrere d’aquesta producció no hi ha cap afany de lucre ni de protagonisme, de fet els protagonistes són la gent gran del nostre país. Ells, amb generositat, ens han exposat les seves opinions sobre el passat, present i sobretot futur de Catalunya i la seva societat.

Animem a tothom que tingui ganes de treballar pel país a difondre aquest documental, insistim en què l’equip que l’ha fet possible NO vol cap protagonisme i per tant no cal ni que ens esmenteu.

Compartiu-lo a les xarxes socials, per correu electrònic o aneu a casa dels amics, companys o familiars a visualitzar-lo.

Gràcies a molta gent, el documental, ha voltat gran part del país i tenim constància que també s’ha vist fora d’ell. Estem molt contents perquè l’ha vist molta gent, però encara en volem més!

Estem enfadats i tristos per no haver aconseguit que les dues grans cadenes de televisió públiques del país, TV3 i La Xarxa, ens passin el documental, per exemple en un “60 minuts”. No ho hem aconseguit ni tan sols oferint-lo gratuïtament, que de fet ja veieu que l’oferim així a tothom.

El temps que vivim actualment no ens deixa gaire marge de maniobra per decidir no actuar, prohibicions, impugnacions, denuncies, amenaces i un llarg etcètera…

Junts hem de fer possible la construcció d’un nou país!

Hem d’utilitzar totes les eines a l’abast per mirar de convèncer als indecisos i pensem que aquest documental és una de les moltes eines que hi ha, per fer-ho.

 

Aquí teniu la resta d’enllaços per a poder visualitzar el documental a través de Youtube i Vimeo.

 

Youtube

Sense subtítols

https://www.youtube.com/watch?v=QW-yzIeL93Y&list=PLnHjRY80ThRvLGghj0ZWTcguL8a9AdUmL

Subtítols castellà

Subtítols anglès

 

Vimeo

Sense subtítols

Subtítols castellà

Subtítols anglès

https://vimeo.com/122635865

 

Per a qualsevol qüestió podeu contactar amb nosaltres a historiadunfutur@gmail.com

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Volem un nou país i anhelem la llibertat! | Història d'un futur

Leave a comment

Your email address will not be published.

*