Ferran Márquez

Entrevistat hdfutur

Nascut a Pontevedra i fill de militar, Ferran Márquez ens explica les seves vivències d’infància, quan arriba a Figueres i es topa amb una ciutat que parla un idioma diferent del seu. El català, desconegut per a ell, no li va suposar cap problema i ens explica amb un somriure la fàcil integració que va tenir; tal com els explica als seus néts:

“Jo vaig ser un dels primers immigrants”

Durant tota l’entrevista es mostra molt content d’explicar-nos la seva història per tal d’aportar el seu gra de sorra a la construcció d’un nou País desitjat per tanta gent.

Podríem dir que en Ferran és aquell avi que a tots ens agradaria tenir: alegre, positiu, molt participatiu en tot, fins i tot va pujar a uns… bé ja us ho mostrarem en el documental.
Defensor a ultrança del dret a decidir el 9N i d’aconseguir una Catalunya independent, aposta per invertir els nostres impostos en educació i sanitat que tanta falta ens fa a tots. Té clar quin tipus de govern ens hauria de governar i està segur que no ens equivocarem a l’hora de triar-lo.

En referència a la llengua, té molt clar que primer ha d’anar el català, aposta perquè els nois a l’escola aprenguin castellà i amb molt èmfasis també l’anglès. Una de les seves grans preocupacions és que el jovent es formi bé per poder aconseguir que el País compti amb els millors professionals en totes les branques i que no hagin de marxar a buscar oportunitats a altres països.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*