La BSO del Documental història d’un futur

Molts de vosaltres ja sabeu que l’equip del documental Història d’un futur i el grup de música Els Berros de la Cort www.elsberrosdelacort.cat i la resta de la gent que ha col·laborat en aquest projecte ho hem fet de forma altruista i només pensant en el país.

itamburu monochrome

Ara podreu veure i escoltar la BSO penjada en diferents vídeos a internet (Youtube link llista reproducció) (Vimeo link grup vídeos); dins la descripció dels vídeos hi trobareu un enllaç per a descarregar-ho gratuïtament (Veure’n condicions).

També us volem fer saber que si hi ha gent que està interessada a adquirir el DVD ho pot continuar fent enviant un correu a historiadunfutur@gmail.com

Descarregar d’internet la BSO no està renyit en voler-ne tenir un exemplar a casa; dins la caixa hi trobareu el DVD amb la pel·lícula i el CD amb la BSO.

Els diners que ens envieu a l’adquirir aquest DVD serveixen per a sufragar despeses, però ben aviat tancarem la caixa del documental i en publicarem els balanços.

Què en farem d’aquests diners? Doncs aniran a parar a l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) en forma de donació. Nosaltres no en farem mai negoci!

http://hdfutur.cat/dvd-historia-dun-futur/

Aquest documental està dedicat a tots aquells que tant han lluitat i que ara ja no hi són. Molt especialment a dues de les persones que han intervingut en el rodatge i que recentment han mort: la Maria Dolors Duocastella (Suri) i en Santi Pons,  els quals no van poder veure la pel·lícula acabada.

“Quan treballo pel país sempre ho faig desinteressadament”

Montserrat Carulla, juliol de 2014

Tal com diu ella, l’equip d’HDFutur pensem el mateix i, per això, facilitem la descàrrega de tots els vídeos generats en aquest projecte.

Aquesta BSO està alliberada i la podeu compartir, projectar públicament, enviar…

El projecte ha estat fet de forma altruista i pensant en el nostre país, conseqüentment queda expressament prohibida la seva comercialització en qualsevol format, sigui en projecció pública, suports digitals i analògics, o d’altres. No és permès de retallar ni reeditar sense demanar-ne permís als seus legítims propietaris. Podeu demanar permís a historiadunfutur@gmail.com

Dipòsit legal: DL Gi 1482-2014

N.R.: Gi-0238-2014

Ens reservem l’opció d’emprendre accions legals si s’incompleix qualsevol d’aquestes condicions.

Descàrrega cançons:

Història d’un futur

Tenim futur

Colonitzats

Estatuts

Balancins

El preu de la vellesa

#9N2014

Les regnes del Govern

Sense Cultura

Sóc Catalunya! (Instrumental)

Sóc Catalunya! (Interpreta Montserrat Carulla)

Descàrrega carpeta de música:

BSO Història d’un futur – Els Berros de la Cort

Descàrrega Vídeos musicals:

Història d’un futur

Tenim futur

Colonitzats

Estatuts

Balancins

El preu de la vellesa

#9N2014

Les regnes del Govern

Sense Cultura

Sóc Catalunya! (Instrumental)

Sóc Catalunya! (Interpreta Montserrat Carulla)

Leave a comment

Your email address will not be published.

*