Presentació Història d’un Futur

Equip hdfutur

‘Història d’un futur’ és un documental que recull la visió que tenen les persones de més de 70 anys sobre el procès independentista a Catalunya.

Un grup de persones compromeses amb el país i professionals de la comunicació s’han unit per difondre la veu d’aquest segment de població, moltes vegades oblidat.

Els impulsors del projecte són: en Bernat Garrigòs, empresari garrotxí -que és qui va tenir la idea- i en Marc Clarió, un apassionat del sector audiovisual, l’ànima del projecte i l’encarregat de conformar un equip humà heterogeni on cadascú hi té el seu paper. Des de en Carles Martínez, que sonoritza les entrevistes, a la Lola Pi, que immortalitza tots els moments, fins a en Quim Alegret, becari professional que fa ‘el que faci falta’. En Joan Carles Moreno és el càmara que ho enregistra i busca les localitzacions idònies per les entrevistes i en Pau Gaya tan pot estar darrera una càmara com il.luminant l’escena del rodatge, però sobretot és el tècnic informàtic. L’Ester Bertran és la periodista que realitza les preguntes i dirigeix part del documental i l’Ana Mosquero, a banda d’estar darrera les càmares, és la que s’encarrega de gestionar la web i les xarxes socials. En JR (Joan Ramon Planas) ens fa el disseny. I les que no surten a les fotos, però fan feina de formiga són la Sònia Benítez i la Lluïsa Salas que han transcrit les entrevistes. També treballen a l’ombra la Neus Brugué i la Paula Alegret fan les correccions i les traduccions en diferents idiomes dels textos. La banda sonora corre a càrrec d‘Els Berros de la CortI la darrera incorporació a l’equip és en Marc Surià, que fa  la correcció de color. Tots ells ho fan de manera altruista i junts conformen l’equip HD Futur.

QUI SOM

Leave a comment

Your email address will not be published.

*